VERHUURD verzorgingswooneenheid Amersfoort

Ferry Dirksen February 22, 2019

Zie in één oogopslag het beschikbare aanbod van zorgvastgoed

Heeft u zorgvastgoed aan te bieden? Dan kunt u hier zelf uw huurobjecten, koopobjecten en beleggingen plaatsen.

De kosten om een object te plaatsen zijn € 95,- excl. BTW per jaar.

Partners van Zorgvastgoed.nl kunnen kosteloos objecten plaatsen en beheren.

VERHUURD De voormalige woonlocatie van Stichting Philadelphia Zorg is gelegen in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Het object biedt mogelijkheden voor diverse soorten maatschappelijke zorg en is geschikt voor langdurig of tijdelijk wonen en is volledig rolstoel toegankelijk. VERHUURD vanaf 010619

Location

Address
Forel 6-12

Postal code
3824 LB

City
Amersfoort

BAG-code

Properties

Soort object
Bestaand

Function
Gemengd

Oppervlakte in BVO (m2)
1158

Bouwjaar
2001

Status object
Vrij van gebruik

Beschikbaar
direct

Aanbieder

Contact information
van den Bruele vastgoed bv, Rembrandtlaan 31, Bilthoven. contact: Sanne Struijk email: sanne@bruele.nl mobiel: +31682092680.

Omschrijving
De voormalige woonlocatie van Stichting Philadelphia Zorg is gelegen in de wijk Nieuwland in Amersfoort. Het object biedt mogelijkheden voor diverse soorten maatschappelijke zorg en voor langdurig of tijdelijk wonen en is volledig rolstoel toegankelijk. 

Algemeen 
Het object omvat een appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de wooneenheid op de begane grond met berging alsmede 6 parkeerplaatsen in het souterrain, uitmakende het 1.560/3.370e onverdeeld aandeel in de gemeenschap en overige aanhorigheden. Het object is gebouwd in 2001.

Locatie & bereikbaarheid 
Deze woonvoorziening is centraal gelegen in een rustige en groene woonwijk. Op korte loopafstand vindt u diverse scholen, een winkelcentrum, een medisch centrum, bushaltes, eetcafés en snackbars.

De locatie is tevens ideaal bereikbaar: binnen enkele minuten rijdt u de A1 op, vanwaar u eenvoudig en snel de omliggende steden bereikt. Het groene park 'Stadstuinen' is voorzien van veel speelfaciliteiten, diverse zitjes en ontmoetingsplekken voor jong en oud uit de buurt. 

Indeling object 
De begane grond bestaat uit een geschakelde wooneenheid waarin middels een gang toegang wordt geboden aan een vijftal woonkamers en activiteitenkamers, 24 slaapkamers, diverse sanitaire voorzieningen en bergingen. In het souterrain bevindt zich de twee bergingen en zes parkeerplaatsen. 

Volgens opgave NEN 2580 bedraagt het totale metrage 1.158 m2 V.V.O. exclusief bergingen.

Kadastrale gegevens 
Gemeente Amersfoort, sectie P, nummer 2241, A25 

 

 

Images

Added files

Huurprijs

€ 0.00 per m2/jaar

Vraagprijs

€ 0.00 k.k.

Comment

Twitter

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement