Zorgvastgoed met 10 kamers op de Veluwe

Lambert van Asselt July 03, 2019

Zie in één oogopslag het beschikbare aanbod van zorgvastgoed

Heeft u zorgvastgoed aan te bieden? Dan kunt u hier zelf uw huurobjecten, koopobjecten en beleggingen plaatsen.

De kosten om een object te plaatsen zijn € 95,- excl. BTW per jaar.

Partners van Zorgvastgoed.nl kunnen kosteloos objecten plaatsen en beheren.

Voormalige vestiging van Philadelphia, gebouwd in 2002. Prachtig gelegen in Uddel (gemeente Apeldoorn), vlakbij de A1. Omgeving door rust, natuur en een aantal mooie meren. Perceel van ca 4800 m2, met 10 ruime kamers en 6 badkamers. Totaal 425 m2 woonoppervlakte, voorzien van energielabel A

Location

Address
Garderenseweg 120

Postal code
3888 LD

City
UDDEL

BAG-code
0200100000026823

Properties

Soort object
Bestaand

Function
Wonen

Oppervlakte in BVO (m2)
425

Bouwjaar
2002

Status object
Vrij van gebruik

Beschikbaar
Binnen 2 maand

Aanbieder

Contact information
Heegde Vastgoed v.o.f. Lambert van Asselt Uddelerveen 49 3888 ML UDDEL 06-22476868

EEN WONING MET ZEER VEEL LEEFRUIMTE, OMGEVEN DOOR NATUUR. 

Iedereen die een beetje de weg weet op de Veluwe, kent het Uddelermeer. Een paar honderd meter noordelijker ligt het Bleekemeer. Minder goed zichtbaar en daardoor ook minder bekend, maar een fantastische plek om te wonen. Omgeven door natuur, maar met de bewoonde wereld in de nabijheid mogen wij u deze royale VRIJSTAANDE WONING aanbieden, gelegen op een perceel van circa 4.800 m². Op nog geen 20 minuten rijden van zowel Barneveld als Apeldoorn kunt u hier heerlijk genieten van het buitenleven en het prachtige uitzicht op het omliggende landschap. 

In het gebied contrasteren open gras- en bouwlanden met besloten gebieden met bos en houtwallen. Na circa 700 meter rijdt u echter de bebouwde kom van Uddel – een dorp met ruim 4.000 inwoners – binnen, waar twee basisscholen, een school voor voortgezet onderwijs, kerken, de slager en de bakker, een supermarkt en enkele andere winkels zijn gelegen. Naast de dorpsvereniging zijn er nog diverse sportverenigingen, zangverenigingen en een muziekvereniging. Door de ligging aan de N310 en de perfecte busverbindingen is het dorp goed te bereiken. 

De ruime woning is gebouwd in de karakteristieke jaren '30 stijl, met de kenmerkende mansardekap. Door de huidige indeling vraagt de woning erom met liefde te worden verbouwd en gemoderniseerd! 

BOUWKENMERKEN 

Bouwjaar: 2002 
Bouwwijze: traditioneel gebouwd, geïsoleerde bakstenen spouwmuren, pannen gedekt 
Isolatie: de woning is geheel geïsoleerd en voorzien van thermopane beglazing 
Woonoppervlakte: circa 425 m² 
Bruto inhoud: circa 1.000 m³ 
Perceeloppervlakte: circa 4.800 m² 
Energielabel: label A 

INDELING 

Een grote glazen pui markeert de entree van de woning. Dit geeft een optimale daglichttoetreding in de royale hal met de trapopgang naar de eerste verdieping. Aan de voorzijde van de woning is een grote woonkeuken gelegen, met toegang tot enkele bergruimtes en een eenvoudige badkamer, voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Het eenvoudige keukenblok is voorzien van een keramische kookplaat, een afzuigkap, vaatwasser, combimagnetron en een koelkast. Grenzend aan de keuken bevindt zich een ruime woonkamer. Deze ruimte is voorzien van een grote glazen uitbouw met openslaande deuren naar de tuin, waardoor het een heerlijk lichte ruimte is. 

De woning wordt thans gebruikt door meerdere bewoners. Daartoe is het achterste gedeelte van de woning voorzien van twee zit-/slaapkamers met een eigen badkamer. Op de eerste verdieping zijn vier separate zit-/slaapkamers gelegen. Ook deze ruimtes zijn voorzien van een eigen badkamer. Alle badkamers zijn toegerust met een toilet, douchehoek en een wastafel. Tevens bevinden zich op de eerste verdieping twee kantoorruimtes. Alle ruimtes zijn voorzien van centrale verwarming. 

BIJGEBOUW 

De woning is gesitueerd op een ruim erf met een grote tuin. Naast de woning is een weide gelegen, omzoomd door hagen, met diverse fruitbomen. Heel leuk voor het houden van uw eigen geiten, kippen en ganzen! 

Achter de woning bevindt zich een bijgebouw, met een oppervlakte van circa 80 m², voorzien van een grote carport aan beide zijden van het gebouw. Het betreft een houten bijgebouw, geheel geïsoleerd en voorzien van een houten zolderverdieping. Op het dak liggen geïsoleerde panelen met een golfplaatprofiel. Het bijgebouw is ingedeeld in drie separate ruimtes, elk voorzien van een dubbele buitendeur. Tevens is in het gebouw een toilet gelegen. Middels een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken, waar twee bergruimtes zijn gerealiseerd. 

AANVULLENDE INFORMATIE 

De vigerende bestemming is 'Wonen'. Daarnaast is het perceel voorzien van de functieaanduiding 'zorgwoning'. Dit maakt de woning tevens geschikt voor de huisvesting van personen die niet zelfstandig kunnen wonen en die geestelijke en/of lichamelijke verzorging behoeven. 

BIJZONDERHEDEN 

• De woning is aangesloten op alle nutsvoorzieningen. 
• Aan de noordzijde van het perceel wordt een bouwkavel voor een woning ontwikkeld. Daartoe wordt de bestaande woning op nummer 122 gesloopt. 
• Op het perceel is een bijgebouw toegestaan met een maximale oppervlakte van 100 m². 
• Aanvaarding medio 2019.

Images

Te koop

Huurprijs

€ 0.00 per m2/jaar

Vraagprijs

€ 675000.00 k.k.

Comment

Twitter

On the map

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement