Care Property Invest en Zorgvastgoed.nl slaan de handen ineen.

Michelle Van der Kelen 05-07-2018 565 keer bekeken 0 reacties

Care Property Invest, een van oorsprong Belgische beurgenoteerde zorgvastgoedinvesteerder, slaat voor de eerste maal de handen ineen met Zorgvastgoed.nl.

Met deze partnership zetten zij in op een sterke wisselwerking tussen zorguitbaters met uiteenlopende financierings- en huisvestingsnoden en de op maat uitgewerkte oplossingen die de Vennootschap hier als antwoord op kan bieden.

Care Property Invest is een REIT en richt zich volledig op zorgvastgoed, zijnde zorg- en woonzorgcomplexen, voor ouderen en mensen met een beperking, zowel particulier als publiek. De gebouwen waarin zij investeert worden steeds voor een lange termijn ter beschikking gesteld van de zorguitbater.

Care Property Invest is de 12e partner die in zee gaat met de Stichting Zorgvastgoed. Deze organisatie wil via haar samenwerkingen een toekomstbestendige zorgvastgoedmarkt creƫren door het bevorderen van markttransparantie, sectorsamenwerkingen en kennisuitwisseling. Hiervoor biedt zij een online platform aan, de website www.zorgvastgoed.nl, en organiseert zij op regelmatige basis themabijeenkomsten over onderwerpen die haar zorgpartners nauw aan het hart liggen.

0  reacties

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement