Themabijeenkomst 26 september 2018: Zonder vastgoedstrategie valt er niets te sturen(?)

ProfielfotoDennis Christmas October 03, 2018 507 keer bekeken 0 comments

Op donderdag 26 september jl. waren wij in het kader van de themabijeenkomst Zonder vastgoedstrategie valt er niets te sturen(?) te gast bij Trajectum op de locatie Groot Hungerink in Eefde.

Twynstra Gudde heeft in samenwerking met Trajectum de themabijeenkomst Zonder vastgoedstrategie valt er niets te sturen (?) georganiseerd. Wij hebben de deelnemers meegenomen in het traject dat wij samen met Trajectum hebben doorlopen om te komen tot een vastgoedstrategie. Paul van Nimwegen van Trajectum heeft vervolgens inzicht gegeven in de huidige situatie; hoe staat het er een jaar later voor? Wat betekenen veranderingen in de organisatie voor de overall visie en de strategische uitgangspunten.

Naast de discussie over de vastgoedstrategie heeft Paul ons een inkijkje gegeven in de doelgroep van Trajectum, cliënten met een licht verstandelijke beperking en onbegrepen en risicovol gedrag, en de relatie met vastgoed en huisvesting.

Twynstra Gudde heeft jarenlang het projectmanagement voor de herstructurering van de locatie Groot Hungerink verzorgd. Na een korte introductie over dit traject hebben we een ronde over het terrein gemaakt. Een van de bewoners heeft ons vol trots zijn favoriete plek, de tuin, laten zien en de rest van het terrein. Zo werd nog eens bevestigd dat ‘zorgvastgoed’ voor mensen wordt ontwikkeld.

Na afloop hebben we tijdens de borrel met de deelnemers teruggeblikt op een geslaagde zorginhoudelijke middag.

 

0  Comments

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement