Stichting Zorgvastgoed.nl heet nieuwe partners welkom!

ProfielfotoKees Trimp April 05, 2019 363 keer bekeken 0 comments

Cofinimmo en Dynamis taxaties Nederland hebben zich aangesloten bij Stichting Zorgvastgoed.nl. We zijn blij met deze nieuwe partners en heten hen van harte welkom.

Cofinimmo en Dynamis taxaties Nederland zijn partner geworden van Stichting Zorgvastgoed.nl. We zijn blij met deze nieuwe partners en heten hen van harte welkom. De uitwisseling van visie, kennis, ideeën en projecten is een belangrijke doelstelling van Zorgvastgoed.nl. Met deze nieuwe partners wordt zetten we een grote stap in de professionalisering en transparantie van de markt van zorg en vastgoed.

Cofinimmo geldt als een van de belangrijkste investeerders in zorgvastgoed in België, Frankrijk, Duitsland en sinds enige tijd ook in Nederland. Deze internationale ervaring en expertise is van groot belang voor de ontwikkeling van de zorgvastgoedmarkt in Nederland.

Dynamis taxaties Nederland is een gerenommeerde taxateur van zorgvastgoed en heeft met 40 regionale vestigingen een landelijke dekking. Dynamis verdiept zich voortdurend in nieuwe thema’s en nieuwe markten en is daarmee een serieuze gesprekspartner voor investeerders, financiers en exploitanten.

De eerstvolgende themabijeenkomst en partnerbijeenkomst is 13 juni 2019 bij Care Property Invest, locatie Turnhout (België). Reserveer deze middag en avond; nadere gegevens volgen.

0  Comments

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement