Capital Value zoekt adviseur zorgvastgoed

Manon Kuipers August 19, 2019 204 keer bekeken 0 comments

Capital Value heeft plaats voor nieuw talent. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een vastgoedadviseur voor onze Zorgvastgoeddesk. Onze Zorgvastgoeddesk is het vaste aanspreekpunt voor uiteenlopende vraagstukken op het gebied van zorgvastgoed en seniorenhuisvesting.

Wat kun je verwachten?
Als adviseur zorgvastgoed zorg je voor de begeleiding van de aan- en verkoop van woon-zorgcomplexen. Je begeleidt opdrachten van A-Z en bent hét aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers. Je werkzaamheden zijn divers. Van het inventariseren van alle benodigde informatie (o.m. huurgegevens, eigendomssituatie en bouwkundige aspecten)  tot het verzorgen van bezichtigingen en het bieden van ondersteuning bij onderhandelingen.

Capital Value als werkgever
Je komt te werken in het grootste woningbeleggingsteam van Nederland. We zijn een jonge organisatie met gedreven professionals en bieden volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Is je interesse gewekt?
Meer informatie over onze organisatie vind je op onze website. Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Manon Kuipers, adviseur zorgvastgoed, 030 72 71 700. Wil je direct solliciteren? Stuur dan je CV met motivatie aan werken@capitalvalue.nl

0  Comments

Stichting Zorgvastgoed.nl  Postjesweg 175  1062 JN Amsterdam  T 020-2101450  E info@zorgvastgoed.nl

Privacy statement